Publicación:
Análisis técnico y económico de un modelo de producción de carne en el valle del Sinú

dc.contributor.authorMontoya, Jaimespa
dc.contributor.authorTorregroza, Linospa
dc.contributor.authorPalomino, Miguelspa
dc.contributor.authorGonzález, Marcospa
dc.contributor.authorCuadrado, Hugospa
dc.contributor.authorReza, Sonyspa
dc.contributor.authorGómez, Urielspa
dc.date.accessioned2003-01-07 00:00:00
dc.date.accessioned2022-07-01T21:00:30Z
dc.date.available2003-01-07 00:00:00
dc.date.available2022-07-01T21:00:30Z
dc.date.issued2003-01-07
dc.format.mimetypeapplication/pdfspa
dc.identifier.doi10.21897/rmvz.1051
dc.identifier.eissn1909-0544
dc.identifier.issn0122-0268
dc.identifier.urihttps://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/5866
dc.identifier.urlhttps://doi.org/10.21897/rmvz.1051
dc.language.isospaspa
dc.publisherUniversidad de Córdobaspa
dc.relation.bitstreamhttps://revistamvz.unicordoba.edu.co/article/download/1051/1284
dc.relation.citationeditionNúm. 1 , Año 2003 : Revista MVZ Córdoba volumen 8(1) Enero_Junio 2003spa
dc.relation.citationendpage272
dc.relation.citationissue1spa
dc.relation.citationstartpage265
dc.relation.citationvolume8spa
dc.relation.ispartofjournalRevista MVZ Córdobaspa
dc.relation.referencesDenium B. & Dirven JP Climate, nitrogen and grass. 6. Comparison of yield and chemical composition of some temperate and tropical grass species grown at different temperature. Neth J Agric Sci. 1976; 23:69-82.spa
dc.relation.referencesHaydock KP, and Shaw NH. The comparative yield method for estimating dry matter yield of pasture. Austr J Exp Agric Anim Husb 1975;15:663-670. https://doi.org/10.1071/EA9750663spa
dc.relation.referencesMc Meekan CP, Wazshe HJ. The interrelationships of grazing meted and stocking rate in the influence of pasture utilization by dairy cattle. J Agric Sci. 1963; 61:147-166. https://doi.org/10.1017/S0021859600005888spa
dc.relation.referencesMilera M. Manejo y explotación de los pastos para la producción de leche. Pastos y forrajes. 1992; 55:1-33.spa
dc.relation.referencesMinson, D.J. Forage in Ruminant Nutrition. 1990. Academy Press, Inc. (ed.) 483p.spa
dc.relation.referencesNational Research Council. Nutrient requirements of beef cattle. 1984. 6ª. Edición revisada, National Academy Press, 90p.spa
dc.relation.referencesOrskov ER, De Howell FD Mould F. Uso de la técnica de la bolsa de nylon para la evaluación de los alimentos. Producción Animal Tropical. 1980;15: 213-218.spa
dc.relation.referencesPérez-infante F. Principales factores que afectan al pasto como alimento. En: Los pastos en Cuba. EDICA, La Habana, 1986. p753.spa
dc.relation.referencesWilson JR Mannetje L. Senescence, digestibility and carbohydrate content of buffel grass and green panic leaves in swards. Aust J Agric Res. 1978; 29:503-516. https://doi.org/10.1071/AR9780503spa
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessspa
dc.rights.coarhttp://purl.org/coar/access_right/c_abf2spa
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/spa
dc.sourcehttps://revistamvz.unicordoba.edu.co/article/view/1051spa
dc.subjectBovineeng
dc.subjectmeateng
dc.subjectrotational grazingeng
dc.subjectfertilizationeng
dc.subjectBovinosspa
dc.subjectcarnespa
dc.subjectpastoreo rotacionalspa
dc.subjectfertilizaciónspa
dc.titleAnálisis técnico y económico de un modelo de producción de carne en el valle del Sinúspa
dc.title.translatedTechnical and economic analysis of a meat production model in the Sinú Valleyeng
dc.typeArtículo de revistaspa
dc.typeJournal articleeng
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_6501spa
dc.type.coarhttp://purl.org/coar/resource_type/c_6501spa
dc.type.coarversionhttp://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85spa
dc.type.contentTextspa
dc.type.driverinfo:eu-repo/semantics/articlespa
dc.type.redcolhttp://purl.org/redcol/resource_type/ARTREFspa
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionspa
dspace.entity.typePublication
Archivos
Colecciones